Creveți cu unt de ierburi fierbinți

Creveți cu unt de ierburi fierbinți
Rețeta se pot face creveți cu unt de ierburi fierbinți în aproximativ 15 minute. O porție conține 23 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pachet de pătrunjel cu frunze plate, unt de usturoi, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 11%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Creveți cu usturoi peste Risotto cu plante de lămâie, Bulion fierbinte și acru cu creveți, și Supă Tom yum (fierbinte și acră) cu creveți.

Instrucțiuni

1
Fluturați creveții, îndepărtând firul negru care trece prin corp. Bateți untul până se omogenizează, apoi amestecați harissa, pătrunjelul, caperele, coaja de lămâie și puțin piper negru măcinat. Se poate face cu 2 săptămâni înainte, apoi se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
HarissaHarissa
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2
Deschideți fiecare creveți și ungeți 1 lingură de unt în mijloc. Poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Când este gata de mâncare, încălziți grătarul la cât de sus va merge.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Puneți creveții pe o tavă de copt și grătiți timp de 5 minute până când sunt roz. Prăjiți pâinea plată, apoi serviți cu creveții fierbinți și pene de lămâie pentru stoarcere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Revista