Confetti pâine de porumb–creveți cu crustă în umplutură Creolă

Confetti pâine de porumb–creveți cu crustă în umplutură Creolă
Rețeta Confetti creveți cu crustă de pâine de porumb în umplutură Creolă ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 45 minute. O porție conține 267 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,27 USD pe porție. 123 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ardei gras, usturoi, făină de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 54%. Rețete similare sunt Confetti pâine de porumb–creveți cu crustă în umplutură Creolă, Salată De Confetti De Pâine De Porumb, și Pâine De Porumb Creolă.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti umplutura, topiți untul într-o tigaie mare saut sau tigaie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa, țelina și ardeii grași verzi. Gatiti pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 3 minute. Se amestecă usturoiul și condimentul creol și se gătește până când usturoiul este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Presărați făina peste legume și amestecați constant, aproximativ 2 minute, până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4
Adăugați roșiile tăiate cubulețe, sosul de roșii, bulionul de pui și frunza de dafin. Se amestecă și se aduce la foc mic. Reduceți căldura la mediu, acoperiți tigaia cu un capac și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați creveții și încălziți, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
6
Scoateți frunza de dafin și turnați umplutura într-un vas de copt pătrat sau rotund de 8 pe 8 inci. Puneți deoparte într-o zonă caldă, în timp ce pregătiți toppingul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Pentru a pregăti toppingul, Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Puneți untul și zahărul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete. Bateți la viteză medie până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute. Incorporati ouale pe rand si amestecati pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Adăugați ardeii iute verzi, porumbul crem, ardeii grași roșii și verzi, făina, făina de porumb, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
CeapăCeapă
Porumb CremăPorumb Cremă
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Se amestecă la viteză mică până când amestecul formează un aluat moale.
11
Puneți cu grijă aluatul de pâine de porumb peste umplutură. Folosind o spatulă metalică offset, întindeți aluatul ușor pe partea superioară a caserolei, formând un strat subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Așezați vasul de copt pe o foaie de copt în centrul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
13
Coaceți până când toppingul se rumeneste și umplutura clocotește în jurul marginilor, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
14
Scoateți din cuptor într-un suport de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
15
Tăiați pâinea de porumb cu un cuțit mic. Scoateți 6 până la 8 porții generoase din umplutură și pâinea de porumb în boluri mari de supă sau pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
16
Notă
17
Pentru a economisi timp, îmi place să fac umplutura cu o zi înainte.
18
Puneți amestecul de creveți gătit în caserolă, înfășurați în folie de aluminiu și dați-l la frigider. Când sunteți gata de servire, Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
19
Puneți caserola acoperită pe o foaie de copt și în cuptor pentru a se încălzi, aproximativ 20 de minute. Între timp, faceți toppingul de pâine de porumb, întindeți-l peste umplutura caldă și continuați să coaceți până se rumenesc cu bule și auriu, 40 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
20
De la coacerea savuroasă: rețete calde și inspiratoare pentru produse de patiserie crocante, sfărâmicioase, Fulgioase byMary Cech. Text copyright 2009 de Mary Cech; fotografii copyright 2009 de Noel Barnhurst. Publicat de Chronicle Books LLC.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista