Colete rapide și ușoare de piersici
Coletele de piersici rapide și ușoare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 139 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la femeia pionieră are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, unt, frișcă proaspăt bătută și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Colete Filo Portocalii Și Piersici, Gem de congelator de piersici și fasole de vanilie {rapid și ușor!}, și Iaurt Congelat Peach {Rapid, Ușor, Sănătos} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Într-un castron, amestecați untul înmuiat, zahărul brun, vanilia și schnaaps de piersici, dacă utilizați. Lucrând pe rând, așezați o crep pe o suprafață plană și așezați câteva bucăți de piersici în mijloc. Puneți puțin din amestecul de unt deasupra bucăților de piersici, apoi adunați rapid crepa într-un "colet."Asigurați-vă cu o agrafă de rufe. Repetați cu crepurile rămase. Rețineți că crepele se usucă foarte repede, așa că lucrați cu ele pe rând. Nu vă faceți griji dacă aveți o mică crăpătură sau lacrimă; vor fi în continuare delicioase.
Coaceți la 350 de grade doar 3 până la 5 minute, urmărind să vă asigurați că nu ard. (Crepele ard foarte ușor; fii atent!) Pentru a servi, lingurați frisca pe o farfurie. Setați parcela caldă de piersici în mijlocul frișcii și garnisiți cu felii mici de piersici. Foarte frumos / fantezie...foarte puțin efort!