Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Gazpacho auriu. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $1.3 pe portie. O porție conține 154 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Un amestec de ardei gras, sare și piper proaspăt măcinat, frunze de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Gazpacho De Aur, Gazpacho De Aur, și Gazpacho De Aur pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți, tulpina, semințele și tocați grosier ardeii grași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
2
Într-un blender, combinați ardeii, bulionul, smântâna și sucul de lămâie. Se învârte până se omogenizează. Dacă faceți până la 1 zi înainte, acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Smântână
Ardei
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Supă de oală în boluri largi. Pe centre, lingurați porții egale de struguri, roșii, castraveți, migdale, coriandru și mentă.