Ciuperci umplute (Hongos Rellenos de Chorizo)

Ciuperci umplute (Hongos Rellenos de Chorizo)
Ciuperci umplute (hongos Rellenos de Chorizo) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 6 și costă 1,09 USD pe porție. O porție conține 273 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Dacă aveți ulei de măsline, chorizo, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Chorizo-Ciuperci Umplute, Ciuperci umplute cu Chorizo și Jarlsberg, și Chorizo Hash umplute Ciuperci mic dejun cu ou pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați chorizo-ul în bucăți de 1 inch și puneți-le într-un robot de bucătărie. Pulse până când chorizo este tocat fin. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Scoateți tulpinile din ciuperci. Coaceți jumătate din tulpini (acest lucru se poate face în vasul de lucru al procesorului de alimente). Rezervați cealaltă jumătate a tulpinilor pentru o altă utilizare sau aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Ungeți capacele de ciuperci cu 1 lingură de ulei de măsline și puneți-le pe o foaie de copt. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Turnați restul de 1/3 cană de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa și tulpinile de ciuperci tocate. Gatiti, amestecand, doar pana se inmoaie, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați pesmetul și aruncați și amestecați până se rumenesc. Răzuiește amestecul de firimituri de pâine într-un bol și dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Ștergeți tigaia curată cu prosoape de hârtie și adăugați chorizo tocat. Gatiti la foc mare pana cand este parfumat si lucios, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se adaugă la amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
10
Adăugați bulionul de pui și pătrunjelul și puful cu o furculiță. Se amestecă brânza Manchego. Folosiți o lingură pentru a umple capacele de ciuperci, făcând umplutura atractivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ManchegoBrânză Manchego
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
11
Coaceți până când umplutura este ușor rumenită, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Serviți fierbinte sau cald.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista