Pieptul portocaliu fiert este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 116g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 1732 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 10,22 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, zahăr brun, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza concentratul de suc de portocale, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Vin roșu și piept fiert portocaliu, Piept Fiert, și Piept Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puree 1/4 cană concentrat de suc de portocale, pasta de roșii, muștar, sos de chili, zahăr, ghimbir, usturoi și pudră de cinci condimente într-un robot de bucătărie până se omogenizează. Condimentează pieptul cu sare și piper și freacă cu pasta de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De Portocale
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Pastă De Condimente
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
Lemn Dulce Galben și Verde
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Se pune într-o pungă de plastic resigilabilă și se dă la frigider peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Încălziți uleiul vegetal într-o oală mare rezistentă la cuptor la foc mediu. Căutați pieptul până devine auriu, aproximativ 7 minute pe fiecare parte, apoi transferați pe o farfurie. Gatiti ceapa in oala pana devine translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
5
Adăugați prazul, morcovii și păstârnacul, condimentați cu sare și piper și gătiți până se rumenesc, aproximativ 8 minute. Se amestecă restul de 1 1/4 căni concentrat de suc de portocale și bulionul, răzuind bucățile rumenite din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De Portocale
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Păstârnac
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
(și Numai Porții)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
6
Adăugați pieptul și aduceți la foc mic.
7
Acoperiți oala, transferați la cuptor și gătiți 1 oră, apoi reduceți focul la 325 grade F și continuați să gătiți până când carnea este furcă, încă aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
8
Transferați pieptul pe o tăietură. Îndepărtați grăsimea din sos, apoi întoarceți vasul la cuptor până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 30 de minute. Feliați carnea și serviți cu sosul și legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi