Ciupercile umplute cu cârnați necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.11 pe portie, veți obține o farfurie care servește 8. O porție conține 361 calorii, 11g de proteine, și 32g de grăsime. Un amestec de vin marsala, firimituri panko, cârnați și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ciuperci umplute cu cârnați, Ciuperci Umplute Cu Cârnați, și Ciuperci Umplute Cu Cârnați.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Scoateți tulpinile din ciuperci și tocați-le fin. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Așezați capacele de ciuperci într-un castron puțin adânc și aruncați cu 3 linguri de ulei de măsline și Marsala. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați cârnații, sfărâmându-l cu spatele unei linguri de lemn. Gătiti cârnații timp de 8 până la 10 minute, amestecând frecvent, până se rumenesc complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
7
Adăugați tulpinile de ciuperci tocate și gătiți încă 3 minute. Se amestecă ceapa și usturoiul și se fierbe încă 2 până la 3 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Adăugați firimiturile panko, amestecând pentru a combina uniform cu toate celelalte ingrediente. În cele din urmă, rotiți în mascarpone și continuați să gătiți până când mascarpone s-a topit și a făcut amestecul de cârnați cremos. De pe foc, amestecați parmezanul, pătrunjelul și condimentați cu sare și piper, după gust, răciți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Mascarpone
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
9
Umpleți fiecare ciupercă generos cu amestecul de cârnați. Aranjați ciupercile într-un vas de copt suficient de mare pentru a ține toate ciupercile într-un singur strat confortabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
10
Coaceți până la umplutură timp de 50 de minute, până când umplutura este rumenită și crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman