Salată de dovlecei și spanac Zingy

Salată de dovlecei și spanac Zingy
Zingy dovlecel & salata de spanac necesită în jurul valorii de 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.12 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție conține 75 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ulei de măsline, coajă de lămâie, ardei iute și spanac pentru copii. 53 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 100%. Încercați Salată de ridiche Zingy, Salată De Ton Zingy, și Salată nouă de cartofi Zingy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie. Prăjiți dovleceii la foc mare până când sunt fragede, aproximativ 4 minute, adăugând ardeiul iute pentru ultimul minut. Scoateți focul și aruncați spanacul până când s-a ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați coaja de lămâie și condimentați după gust. Puneți într-un vas de servit și turnați puțin mai mult ulei de măsline chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Salata poate fi asociată cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate87
Revista