Chirtențe de vită la cuptor
Chirintele de vită la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de garnituri. Pentru 89 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 239 de calorii , 9 g de proteine și 11 g de grăsimi . Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 aș spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă de la Taste of Home necesită 6 chifle pentru hamburger, parmezan, făină și apă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 39% . Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ Frikadellen German Meat Patties , Garbanzo Oat Patties și Gingery Spanac și Cartofi .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 1-1/2 linguriță de cimbru proaspăt (sau 1/2 linguriță uscat), apa, usturoiul sare, oregano, boia de ardei și piper.
Adăugați carne de vită; amestecati bine. Modelați în patru până la șase chifteluțe. Ungeți chiftelele cu făină; se scufundă în ou și apoi pesmet. Într-o tigaie, rumeniți chiftelele în unt. Aranjați într-o tavă de copt puțin adâncă unsă.
Turnați jumătate din sosul de spaghete peste chifteluțe.
Se presară cu brânzeturi; acoperiți cu sosul rămas.
Coaceți la 400° timp de 25 de minute sau până când carnea nu mai este roz.
Se presară cu cimbru rămas.
Serviți chiftele și sosul pe chifle, dacă doriți.