Taralli
Taralli ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 94 calorii. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 96. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, făină, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Taralli dolci, sau "cookie-urile lui Nana", Două tipuri de Taralli, biscuitul Italian, și Biscuiți crocanți cu toppinguri mixte: Taralli Misti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă.
Într-un castron mare combinați untul sau margarina, zahărul, sarea și oul.
Adăugați amestecul de drojdie și 1/2 din făină și amestecați până se omogenizează. Se amestecă făina rămasă și semințele.
Se amestecă în apă suplimentară, după cum este necesar, pentru a face un aluat rigid.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați bine.
Așezați aluatul într-un vas ușor uns și întoarceți o dată pentru a acoperi suprafața. Acoperiți cu o cârpă umedă și puneți-o într-un loc cald pentru a crește timp de aproximativ 1 1/2 ore.
Rulați aluatul în frânghii scurte de aproximativ 1/2 inch grosime. Alăturați-vă se termină pentru a forma forma gogoasa. Lăsați deoparte să crească câteva minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Umpleți o cratiță mare pe jumătate plină cu apă; aduceți la fierbere. Puneți taralli în apă și fierbeți timp de 1 minut.
Scoateți din apă, lăsând ambele părți să se usuce pe o foaie de hârtie cerată.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) pe o foaie de biscuiți ușor unsă, rotind de câteva ori în timpul coacerii până se rumenesc mediu și crocant.