Cheesecake cu dovleac de ciocolată albă cu Topping de migdale
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 367 calorii. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Dacă aveți prăjituri gingersnap, scorțișoară măcinată, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cheesecake de ciocolată albă cu Topping de cireșe, Cheesecake Mascarpone cu ciocolată albă cu Caramel sărat și Topping de ciocolată, și Cheesecake Cu Dovleac De Ciocolată Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați gingersnap crumbs și unt. Apăsați pe fundul unui 9-in uns. tigaie cu formă de primăvară; deoparte.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează.
Adăugați ouă și vanilie; bateți la viteză mică doar până când sunt combinate. Se amestecă ciocolata albă topită.
Combinați dovleacul și condimentele; pliați ușor în amestecul de brânză cremă.
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 de minute pentru 55-60 de minute sau până când centrul este doar setat. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 10 minute. Între timp, combinați ingredientele de topping; se întinde într-o tigaie superficială.
Coaceți timp de 10 minute sau până se rumenesc, amestecând de două ori. Mișto.
Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei cu formă de primăvară pentru a slăbi cheesecake; se răcește cu 1 oră mai mult. La frigider peste noapte.
Transferați toppingul într-un recipient etanș; a se păstra la frigider.
Scoateți părțile laterale ale tăvii. Chiar înainte de servire, presărați topping peste cheesecake.