Budinca De Porumb Parmezan
Budinca de porumb parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 302 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți arpagic, garnisiți: arpagic, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Budincă de pâine cu ciuperci, praz și parmezan, Budincă de pâine cu dovleac și parmezan, și Budincă de pâine cu ciuperci Fontinan și parmezan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați 1 pachet de porumb și următoarele 7 ingrediente (în ordinea listată) într-un robot de bucătărie mare. Procesați până la netezire, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale.
Transferați amestecul într-un castron mare; se amestecă arpagicul și porumbul rămas.
Se toarnă amestecul într-un 2-qt ușor uns. vas de copt; se presară cu brânză.
Coaceți la 350 timp de 40 până la 45 de minute sau până când este setat.