Betisoare De Limonada Crocante
Betisoarele crocante de limonada ar putea fi doar bautura pe care o cautati. Această rețetă face 6 porții cu 462 calorii, 35g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați copane de pui cu piele, piper cayenne, cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 57%. Copane De Usturoi Crocante, Copane Prăjite La Cuptor Super Crocante, și Rețetă Crocantă De Tobe Prăjite La Cuptor sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Se amestecă 1 lingură de coajă de lămâie și sucul de lămâie într-un castron mare.
Adăugați 1 cană de apă și zahărul și bateți pentru a se dizolva, apoi bateți în zară. Pătrundeți toiagele de mai multe ori cu o furculiță și condimentați cu sare și piper. Aruncați marinada, acoperiți și refrigerați 4 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aduceți puiul la temperatura camerei.
Puneți panko, cimbru, restul de 1 lingură de coajă de lămâie, cayenne, 1 linguriță de sare și piper negru după gust într-o pungă mare de plastic resigilabilă și agitați pentru a amesteca.
Puneți maioneza într-un castron. Puneți un suport pe o foaie de copt și pulverizați cu spray de gătit.
Scoateți toiagele din marinată, înmuiați-le în maioneză, apoi aruncați-le în pungă și agitați pentru a acoperi; transferați pe raft.
Aburiți puiul cu spray de gătit.
Coaceți până devin aurii, aproximativ 35 de minute; răsturnați și coaceți până se rumenesc și crocante, încă 35 până la 40 de minute. Se răcește complet, apoi se ambalează într-un recipient etanș.