Găluște de pui și creveți în ceapă verde-bulion de Shiitake
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați găluște de pui și creveți în bulion de ceapă verde-Shiitake. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 475 calorii, 38g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, pui măcinat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ciuperci și găluște shiitake cu bulion de ghimbir, Bulion Miso cu găluște de creveți, și Bulion de pui cu ciuperci Shiitake și Broccoli.
Instrucțiuni
1
Combinați bulionul și sosul de soia într-o cratiță medie și dați la fiert. Reduceți căldura la abia la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se amestecă creveți, pui, fund de ceapă, usturoi, 1 linguriță. uleiul de susan, ghimbirul, Sriracha, sarea și piperul într-un castron. Aranjați ambalajele cu role de ou pe o suprafață de lucru. Formați umplutura de pui-creveți în 4 bile și puneți 1 bilă pe centrul fiecărui ambalaj. Umeziți marginile ambalajului cu apă și trageți în sus toate cele 4 colțuri ale fiecărui ambalaj pentru a se întâlni în centru. Lucrând de la centru în jos, ciupiți marginile împreună pentru a sigila strâns, formând piramide pe 4 fețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaje Pentru Rulouri De Ou
Ulei De Susan
Sriracha
Pui întreg
Usturoi
Ghimbir
Piper
Creveți
Ceapă
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Coborâți găluștele ușor în bulion, acoperiți și fierbeți până când sunt fierte, aproximativ 8 minute. În ultimele 2 minute de gătit, adăugați shiitakes. Puneți fiecare găluște într-un castron și bulion de oală deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Bol
4
Se presară cu blaturi de ceapă și restul de 1 linguriță. ulei de susan.