Bare De Tort De Morcovi
Morcov-tort baruri ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 12 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 160 de calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, albușuri de ou, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Încercați Bare De Tort Cu Morcovi, Bare De Tort Cu Morcovi, și Bare De Tort Cu Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Bateți zahărul și margarina la viteza medie a unui mixer până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Adăugați zară, vanilie și albușuri de ou; bate bine. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente (făină prin sare); adăugați treptat la amestecul de zahăr, bătând doar până se omogenizează. Se amestecă morcovul și stafidele.
Se toarnă aluatul într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 33 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese aproape curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă.