Bare De Tort De Morcovi

Bare De Tort De Morcovi
Morcov-tort baruri ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 12 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 160 de calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, albușuri de ou, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Încercați Bare De Tort Cu Morcovi, Bare De Tort Cu Morcovi, și Bare De Tort Cu Morcovi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți zahărul și margarina la viteza medie a unui mixer până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați zară, vanilie și albușuri de ou; bate bine. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
4
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente (făină prin sare); adăugați treptat la amestecul de zahăr, bătând doar până se omogenizează. Se amestecă morcovul și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
MorcovMorcov
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
5
Se toarnă aluatul într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Coaceți la 350 timp de 33 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese aproape curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista