Banoffee Pie
Banoffee Pie necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 839 calorii, 10g de proteine, și 57G de grăsime. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână biscuiți graham, smântână grea, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Banoffee Pie, Banoffee Pie, și Banoffee Pie.
Instrucțiuni
Se toarnă cutia de lapte condensat într-o cratiță medie și se gătește la foc mic timp de aproximativ 45 de minute amestecând frecvent. Aveți grijă să nu ardeți, deoarece se lipește de fundul tigaiei.
Adăugați biscuiții zdrobiți într-un robot de bucătărie.
Se toarnă untul topit și se pulsează până se lipește și biscuiții graham se pulverizează.
Turnați amestecul de biscuiți graham într-o tigaie cu arc de 9 inci și apăsați cu mâinile sau cu un măsurător de 1 cană pentru a distribui uniform pe fundul tigaiei. Se răcește pentru a seta aproximativ 15 minute la frigider.
Se toarnă dulce de leche peste baza de biscuiți graham.
Răspândiți uniform. Feliați bananele decojite și aranjați deasupra acoperind întreaga suprafață. Bateți smântâna până se întărește și întindeți deasupra.
Presărați blatul cu scorțișoară și ciocolată rasă.