Șuncă în ghiveci

Șuncă în ghiveci
Dacă aveți aproximativ 25 minute pentru a petrece în bucătărie, șunca în ghiveci ar putea fi o remarcabilă fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. O porție conține 324 calorii, 12g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.63 pe portie, veți obține o garnitură care servește 8. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită semințe de muștar, oțet de cidru, pătrunjel creț și cuișoare măcinate. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Creveți În Ghiveci, Creveți În Ghiveci, și Creveți În Ghiveci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți ușor untul într-o tigaie mică și lăsați-l să se așeze. Turnați încet grăsimea galbenă limpede din untul topit într-un castron mic sau ulcior, lăsând lichidul lăptos în tigaie. Aruncați bitul lăptos. Trageți și tăiați șunca cât mai fin posibil în benzi strânse folosiți un cuțit pentru a vă ajuta dacă aveți nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Amestecați șunca cu pătrunjelul, condimentele, oțetul, două treimi din unt și puțină sare de mare crocantă. Împărțiți între 8 ramekine mici sau oale. Apăsați în jos și aplatizați suprafața cu degetele, apoi lingurați sau turnați peste untul rămas. Se răcește până când untul este solid, apoi se înfășoară în folie alimentară. Va îngheța până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Pentru a servi, dezghețați vasele peste noapte la frigider dacă sunt înghețate.
4
Serviți cu pâine prăjită, cornichons și chutney sau înmuiați oalele scurt într-un castron cu apă fierbinte și întoarceți mai întâi șunca în ghiveci pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CornișonCornișon
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista