Șuncă în ghiveci
Dacă aveți aproximativ 25 minute pentru a petrece în bucătărie, șunca în ghiveci ar putea fi o remarcabilă fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. O porție conține 324 calorii, 12g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.63 pe portie, veți obține o garnitură care servește 8. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită semințe de muștar, oțet de cidru, pătrunjel creț și cuișoare măcinate. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Creveți În Ghiveci, Creveți În Ghiveci, și Creveți În Ghiveci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți ușor untul într-o tigaie mică și lăsați-l să se așeze. Turnați încet grăsimea galbenă limpede din untul topit într-un castron mic sau ulcior, lăsând lichidul lăptos în tigaie. Aruncați bitul lăptos. Trageți și tăiați șunca cât mai fin posibil în benzi strânse folosiți un cuțit pentru a vă ajuta dacă aveți nevoie.
Amestecați șunca cu pătrunjelul, condimentele, oțetul, două treimi din unt și puțină sare de mare crocantă. Împărțiți între 8 ramekine mici sau oale. Apăsați în jos și aplatizați suprafața cu degetele, apoi lingurați sau turnați peste untul rămas. Se răcește până când untul este solid, apoi se înfășoară în folie alimentară. Va îngheța până la 3 luni.
Pentru a servi, dezghețați vasele peste noapte la frigider dacă sunt înghețate.
Serviți cu pâine prăjită, cornichons și chutney sau înmuiați oalele scurt într-un castron cu apă fierbinte și întoarceți mai întâi șunca în ghiveci pe farfurii.