Șuncă Umplută Waldorf

Șuncă Umplută Waldorf
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați șunca umplută Waldorf. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 684 calorii. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de șuncă spirală, măr tartă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Șuncă Waldorf, Roșii Umplute Cu Șuncă, și Manicotti Umpluți Cu Șuncă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți sucul de mere și untul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc; se amestecă amestecul de umplutură, mărul, ceapa, țelina și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Așezați șunca pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială. Lingura umplutura de linguri între felii de șuncă. Lingura de umplere plăcintă peste sunca; Se presara cu scortisoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeura Proaspata Si Stropii Decorative, OptionalZmeura Proaspata Si Stropii Decorative, Optional
Felii De șuncăFelii De șuncă
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
4
Coaceți, neacoperit, la 325 de ore pentru 1-1/4 până la 1-3/4 ore sau până când un termometru pentru carne citește 140 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
5
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții16
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista