Șuncă Umplută Waldorf

Șuncă Umplută Waldorf
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați șunca umplută Waldorf. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 684 calorii. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de șuncă spirală, măr tartă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Șuncă Waldorf, Roșii Umplute Cu Șuncă, și Manicotti Umpluți Cu Șuncă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți sucul de mere și untul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc; se amestecă amestecul de umplutură, mărul, ceapa, țelina și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Așezați șunca pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială. Lingura umplutura de linguri între felii de șuncă. Lingura de umplere plăcintă peste sunca; Se presara cu scortisoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeura Proaspata Si Stropii Decorative, OptionalZmeura Proaspata Si Stropii Decorative, Optional
Felii De șuncăFelii De șuncă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Coaceți, neacoperit, la 325 de ore pentru 1-1/4 până la 1-3/4 ore sau până când un termometru pentru carne citește 140 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții16
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista