Șuncă Umplută Waldorf
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați șunca umplută Waldorf. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 684 calorii. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de șuncă spirală, măr tartă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Șuncă Waldorf, Roșii Umplute Cu Șuncă, și Manicotti Umpluți Cu Șuncă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți sucul de mere și untul la fiert.
Se ia de pe foc; se amestecă amestecul de umplutură, mărul, ceapa, țelina și nucile.
Așezați șunca pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială. Lingura umplutura de linguri între felii de șuncă. Lingura de umplere plăcintă peste sunca; Se presara cu scortisoara.
Coaceți, neacoperit, la 325 de ore pentru 1-1/4 până la 1-3/4 ore sau până când un termometru pentru carne citește 140 de ore.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.