Șuncă Clasică Cu Glazură De Cola
Șunca clasică cu glazură de Cola este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 14 porții. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 618 calorii, 43G de proteine, și 33g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți suc de mere, băutură cola, șuncă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Cola Glazurate Aripi De Pui, Cola-Ananas Glazurate Sunca De Paste, și Picant Cola Glazurate Muschiulet De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea din șuncă și tăiați grăsimea la o grosime de 1/4 inch. Faceți tăieturi adânci de 1/4 inci într-un model de diamant și introduceți cuișoare la intervale de 1 inch.
Așezați șunca într-o tigaie de 13 x 9 inci căptușită cu folie de aluminiu.
Se amestecă împreună zahărul brun și următoarele 3 ingrediente până se omogenizează.
Se toarnă amestecul uniform peste șuncă.
Coaceți la 350 pe raftul inferior al cuptorului timp de 2 ore și 30 de minute, lipind cu sucuri de tigaie la fiecare 20 de minute.
Scoateți șunca și lăsați să stea 15 minute înainte de servire.