Șofranul De Lămâie Plutește
Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 35 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă servește 100. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de coajă de lămâie, sare și piper, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cartofi de lămâie-șofran, Creveți cu orez de lămâie-șofran, și Sos De Salată De Șofran Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Aduceți apa, untul, sucul de lămâie și șofranul la fiert.
Adăugați toată făina dintr-o dată și amestecați până când aluatul se îndepărtează de partea cratiței.
Transferați într-un vas de amestecare.
Se amestecă timp de 5 minute sau până se răcește.
Adăugați ouăle, 1 la un moment dat, asigurându-vă că fiecare se încorporează înainte de a adăuga următoarea.
Adăugați coaja de lămâie și reglați condimentul cu sare și piper. Umpleți o pungă de conducte prevăzută cu un vârf de dimensiuni mari sau mari. Pipe pe o foaie de copt și locul în cuptor. Gatiti pana se ridica complet, aproximativ 10-12 minute.
Scoateți din cuptor și serviți alături de Chesapeake Bay Blue Crab Hot Pot.