Șnițel de curcan

Șnițel de curcan
Nu poți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încearcă șnițelul cu curcan. Această rețetă servește 4 și costă 1,63 USD per porție. Acest fel principal are 316 calorii, 32 g de proteine și 17 g de grăsimi per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și luați ou, pudră de usturoi, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 24%, ceea ce nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum șnitel ușor de curcan, șnițel de curcan cu salată de rucola și rodie și șnițel de pui.

Instrucțiuni

1
Într-un castron puțin adânc, combinați primele cinci ingrediente. Într-un alt castron puțin adânc, bate oul și apa. Înmuiați feliile de curcan în sucul de lămâie și amestecul de ouă, apoi ungeți-le cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Borcan Rosii Uscate La Soare Impachetate Cu Ulei, Scurse Si TocateBorcan Rosii Uscate La Soare Impachetate Cu Ulei, Scurse Si Tocate
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Într-o tigaie, gătiți curcanul în ulei până se rumenește pe ambele părți și sucul curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)

Vin recomandat: Riesling, Dornfelder

Riesling și Dornfelder sunt alegerile mele de top pentru Schnitzel. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar rieslingul german se asortează minunat cu fructe de mare și șnitel, în timp ce un roșu german precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și carnea de vânat. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Revista