Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați șapte specii de brioșe. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 326 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 79 de cenți pe porție. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1235 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină de orz, lapte de migdale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brioșe cu quinoa cu căpșuni-banane (face 12 brioșe; cost total pe brioșă: 0,30 USD), Brioșe cu semințe de mac de migdale Otis Spunkmeyer – faceți brioșe delicioase acasă, și Brioșe cu nuci de curmale - aceste brioșe dulci cu bucăți de nuci și curmale sunt perfecte calde din cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Dacă stafidele dvs. sunt deosebit de uscate, acoperiți-le cu apă și aduceți la fierbere. De îndată ce apa fierbe, opriți focul și lăsați stafidele să stea în apă să se umfle timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Se scurge și se usucă cu un prosop de hârtie.Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Dacă smochinele dvs. au tulpini dure pe ele, îndepărtați-le și aruncați-le.Tăiați aproximativ curmale și smochine. Pune deoparte.Folosiți un blender sau un robot de bucătărie pentru a amesteca următoarele ingrediente până la omogenizare: curmale, smochine, lapte de migdale, sos de mere, scorțișoară și allspice.It poate dura câteva minute pentru a amesteca toate ingredientele la o consistență netedă, în funcție de puterea blenderului. Rezultatul final ar trebui să fie similar cu textura untului de mere sau a conservelor netede de fructe. Set amestec aside.In un bol mediu de amestecare, amestecați ouăle, uleiul de măsline ușor, zahărul, zahărul brun și vanilia extract.In un bol mare de amestecare, cernem împreună făina, făina de orz, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Amestecați ușor semințele de rodie în amestecul uscat, asigurându-vă că semințele sunt bine acoperite cu făină.Faceți o fântână în mijlocul ingredientelor uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Rodie
Ulei De Măsline Ușor
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Mazăre Cu Cocă Violet
Unt De Mere
Făină De Orz
2 Linguri Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Pachet Milk Duds
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Conservă
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Hârtie De Orez
Date
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se toarnă amestecul de fructe din blender în puț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați amestecul de ouă în fântână.Îndoiți ingredientele uscate în ingredientele umede până când ingredientele uscate sunt doar umezite și se formează un aluat cocoloaș. Nu amestecați prea mult - dacă faceți brioșele dvs. se vor dovedi grele și dense. Îndoiți stafidele și nucile tocate în aluatul de brioșe cu o agitare ușoară.Pregătiți-vă tigaia pentru brioșe pulverizând o cantitate mică de spray de gătit antiaderent în partea de jos a fiecărei forme de brioșă (nu pe laturi) sau folosiți căptușeli pentru pahare de brioșă din hârtie. Împărțiți aluatul în mod egal în căni de briose, umplând fiecare cană până sus și îngrămădind ușor suprafața. Am descoperit că este cel mai ușor să faci asta folosind o lingură de înghețată.Dacă doriți să acoperiți brioșele, amestecați zahărul și scorțișoara împreună într-un castron mic folosind o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Inghetata Stick De Menta, Moale
Hârtie De Orez
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Gătit Mămăligă
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Presărați aproximativ o linguriță de amestec de zahăr scorțișoară uniform pe suprafața fiecărei brioșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Scorțișoară
6
Puneți brioșele în cuptor și reduceți imediat căldura la 375 de grade F. acea explozie suplimentară de căldură la începutul ciclului de coacere va ajuta la activarea prafului de copt și a bicarbonatului de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Coaceți timp de 25-27 de minute până când vârfurile brioșelor se rumenesc și o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Lăsați brioșele să se răcească timp de 10 minute înainte de a le scoate din tablă și de a le răci pe un raft. Nu lăsați brioșele să se răcească complet în staniu, sunt destul de umede și se pot lipi de staniu dacă le lăsați acolo prea mult timp.