Șampanie și cozi de homar cu aburi portocalii en Papillote

Șampanie și cozi de homar cu aburi portocalii en Papillote
Această rețetă face 4 porții cu 117 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Dacă $ 4.09 pe portie cade în bugetul dvs., șampanie și portocaliu-aburit cozi homar en Papillote ar putea fi o mare fără gluten, primar și pescatarian rețetă pentru a încerca. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de portocale, frunze de fenicul, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Anul Nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cozi De Homar La Grătar Cu Parfum De Portocale, Cozi de homar fript pentru 2, și Cozi De Homar La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați 4 (15 x 24 inci) bucăți de hârtie pergament. Îndoiți în jumătate transversal. Desenați o jumătate de inimă mare pe fiecare bucată, pliul hârtiei fiind centrul inimii.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
3
Tăiați inima și deschideți-o.
4
Strat 2 felii de portocale, 1 coadă de homar, 1 1/2 lingurițe de unt și 1 lingură de frunze de fenicul lângă pliul fiecărei bucăți de pergament. Puneți 3 linguri de șampanie peste fiecare porție. Începând din partea de sus a inimii, pliați marginile pergamentului, etanșând marginile cu pliuri înguste. Răsuciți vârful de capăt pentru a vă fixa bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Cozi De HomarCozi De Homar
șampanieșampanie
UntUnt
FeniculFenicul
5
Așezați pachetele pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți la 425 timp de 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 5 minute. Deschideți cu atenție pachetele.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți carnea din cozile de homar; se toacă grosier. Întoarceți carnea în coaja cozii de homar; așezați pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
CarneCarne
9
Stropiți 1 pachet de sucuri peste servire; repetați cu restul de 3 cozi de homar și 3 pachete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
10
Se presară uniform cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista