Șampanie și cozi de homar cu aburi portocalii en Papillote
Această rețetă face 4 porții cu 117 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Dacă $ 4.09 pe portie cade în bugetul dvs., șampanie și portocaliu-aburit cozi homar en Papillote ar putea fi o mare fără gluten, primar și pescatarian rețetă pentru a încerca. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de portocale, frunze de fenicul, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Anul Nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cozi De Homar La Grătar Cu Parfum De Portocale, Cozi de homar fript pentru 2, și Cozi De Homar La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Tăiați 4 (15 x 24 inci) bucăți de hârtie pergament. Îndoiți în jumătate transversal. Desenați o jumătate de inimă mare pe fiecare bucată, pliul hârtiei fiind centrul inimii.
Tăiați inima și deschideți-o.
Strat 2 felii de portocale, 1 coadă de homar, 1 1/2 lingurițe de unt și 1 lingură de frunze de fenicul lângă pliul fiecărei bucăți de pergament. Puneți 3 linguri de șampanie peste fiecare porție. Începând din partea de sus a inimii, pliați marginile pergamentului, etanșând marginile cu pliuri înguste. Răsuciți vârful de capăt pentru a vă fixa bine.
Așezați pachetele pe o foaie de copt.
Coaceți la 425 timp de 12 minute.
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 5 minute. Deschideți cu atenție pachetele.
Scoateți carnea din cozile de homar; se toacă grosier. Întoarceți carnea în coaja cozii de homar; așezați pe farfurie.
Stropiți 1 pachet de sucuri peste servire; repetați cu restul de 3 cozi de homar și 3 pachete.
Se presară uniform cu sare.