Șa de miel la grătar cu lămâie și rozmarin
Șaua de miel la grătar cu lămâie și rozmarin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 1,1 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 306 calorii, 5g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, bețișoare de lămâie, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 30%. Rețete similare sunt Șa de miel umplute cu ratatouille, Cotlete de porc la grătar cu marinată de lămâie de rozmarin, și Miel cu lămâie și rozmarin.
Instrucțiuni
Deschideți șaua, apoi puneți rozmarinul, usturoiul și lămâia pe lungimea articulației. Se condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat, apoi se rostogolește înapoi, menținându-l cât mai strâns posibil. Legați cu sfoară. Scorați ușor grăsimea și condimentați peste tot.
Se amestecă coaja de lămâie cu uleiul de măsline, apoi se folosește pentru a unge mielul. Îl puteți lăsa la marinat la frigider până la o zi în această etapă. Aduceți înapoi la temperatura camerei înainte de gătit și ridicați din uleiul de lămâie. Când grătarul dvs. este fierbinte și flăcările s-au potolit, puneți mielul pe marginea cărbunilor, mai degrabă decât direct peste ei, acest lucru va ajuta mielul să gătească ușor și să prevină arderea acestuia. Gătiți mielul timp de 45 de minute pentru mediu rar, întorcându-l în mod regulat sau mai mult timp dacă preferați mielul bine făcut.
Transferați mielul într-un platou de servire și lăsați să se odihnească cel puțin 10 minute.
Se toarnă peste sucul de lămâie chiar înainte de servire.