Şuncă şi piept de pui umplut elveţian cu sos de muştar
Rețeta șuncă și piept de pui umplut elvețian cu sos de muștar se poate face în aproximativ 30 de minute. Această garnitură are 417 de calorii, 45 g de proteine și 23 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 2 și costă 1,99 USD per porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați maioneza, sare și piper, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Cu un scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt piept de pui umplut cu sos de muștar cu miere, piept de pui umplut cu șuncă și brânză în sos și piept de pui umplut cu șuncă și elvețiană la grătar.
Instrucțiuni
1
Țineți cuțitul ascuțit paralel cu placa de tăiat și de-a lungul unei părți lungi a pieptului de pui; tăiați aproape în jumătate, lăsând sânul atașat pe o parte. Deschide sânul astfel încât să se întindă plat; acoperiți cu folie de plastic. Folosind partea plată a unui ciocan de carne, bateți ușor până la 1/4 inch. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Jumătăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (6 Până La 8 Uncii Fiecare)
1 Felie (1 Uncie) De Brânză Elvețiană
Feliați Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Scoateți folie de plastic și stropiți cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Tăiați o felie de brânză în jumătate. Înfășurați fiecare jumătate într-o felie de șuncă, îndoind șunca peste brânză pentru a înconjura complet brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Mustar Preparat, Optional
4
Așezați câte un pachet de șuncă pe fiecare piept de pui. Puneți capătul îngust al puiului spre centru pentru o gătit uniform. Îndoiți pieptul de pui peste pachetul de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Mustar Preparat, Optional
5
Presărați cimbru deasupra fiecărui piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Pune pieptul de pui umplut într-o pungă Ziploc® Zip 'n Steam™ medie sau mare, cu cea mai groasă parte a puiului spre marginile exterioare ale pungii. Sigilați punga și puneți la cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
7
Gătiți la putere maximă timp de 5 până la 5-1/2 minute sau până când un termometru pentru carne arată 170°. Dacă este necesar, continuați să fierbeți cu microunde la intervale de 30 de secunde până când testele la pui sunt terminate. Lăsați punga să stea 1 minut înainte de manipulare. Între timp, pentru sosul de muștar combinați toate ingredientele într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Deschideți cu grijă punga. Folosiți o spatulă pentru a scoate puiul din pungă.