Şuncă şi piept de pui umplut elveţian cu sos de muştar

Şuncă şi piept de pui umplut elveţian cu sos de muştar
Rețeta șuncă și piept de pui umplut elvețian cu sos de muștar se poate face în aproximativ 30 de minute. Această garnitură are 417 de calorii, 45 g de proteine și 23 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 2 și costă 1,99 USD per porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați maioneza, sare și piper, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Cu un scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt piept de pui umplut cu sos de muștar cu miere, piept de pui umplut cu șuncă și brânză în sos și piept de pui umplut cu șuncă și elvețiană la grătar.

Instrucțiuni

1
Țineți cuțitul ascuțit paralel cu placa de tăiat și de-a lungul unei părți lungi a pieptului de pui; tăiați aproape în jumătate, lăsând sânul atașat pe o parte. Deschide sânul astfel încât să se întindă plat; acoperiți cu folie de plastic. Folosind partea plată a unui ciocan de carne, bateți ușor până la 1/4 inch. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Jumătăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (6 Până La 8 Uncii Fiecare)2 Jumătăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (6 Până La 8 Uncii Fiecare)
1 Felie (1 Uncie) De Brânză Elvețiană1 Felie (1 Uncie) De Brânză Elvețiană
Feliați Brânză ElvețianăFeliați Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Scoateți folie de plastic și stropiți cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3
Tăiați o felie de brânză în jumătate. Înfășurați fiecare jumătate într-o felie de șuncă, îndoind șunca peste brânză pentru a înconjura complet brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Așezați câte un pachet de șuncă pe fiecare piept de pui. Puneți capătul îngust al puiului spre centru pentru o gătit uniform. Îndoiți pieptul de pui peste pachetul de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
5
Presărați cimbru deasupra fiecărui piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
6
Pune pieptul de pui umplut într-o pungă Ziploc® Zip 'n Steam™ medie sau mare, cu cea mai groasă parte a puiului spre marginile exterioare ale pungii. Sigilați punga și puneți la cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
7
Gătiți la putere maximă timp de 5 până la 5-1/2 minute sau până când un termometru pentru carne arată 170°. Dacă este necesar, continuați să fierbeți cu microunde la intervale de 30 de secunde până când testele la pui sunt terminate. Lăsați punga să stea 1 minut înainte de manipulare. Între timp, pentru sosul de muștar combinați toate ingredientele într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Deschideți cu grijă punga. Folosiți o spatulă pentru a scoate puiul din pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Se serveste cu sos de mustar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista