Şuncă şi piept de pui umplut elveţian cu sos de muştar
Rețeta șuncă și piept de pui umplut elvețian cu sos de muștar se poate face în aproximativ 30 de minute. Această garnitură are 417 de calorii, 45 g de proteine și 23 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 2 și costă 1,99 USD per porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați maioneza, sare și piper, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Cu un scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt piept de pui umplut cu sos de muștar cu miere, piept de pui umplut cu șuncă și brânză în sos și piept de pui umplut cu șuncă și elvețiană la grătar.
Instrucțiuni
Țineți cuțitul ascuțit paralel cu placa de tăiat și de-a lungul unei părți lungi a pieptului de pui; tăiați aproape în jumătate, lăsând sânul atașat pe o parte. Deschide sânul astfel încât să se întindă plat; acoperiți cu folie de plastic. Folosind partea plată a unui ciocan de carne, bateți ușor până la 1/4 inch. grosime.
Scoateți folie de plastic și stropiți cu sare și piper după gust.
Tăiați o felie de brânză în jumătate. Înfășurați fiecare jumătate într-o felie de șuncă, îndoind șunca peste brânză pentru a înconjura complet brânza.
Așezați câte un pachet de șuncă pe fiecare piept de pui. Puneți capătul îngust al puiului spre centru pentru o gătit uniform. Îndoiți pieptul de pui peste pachetul de șuncă.
Presărați cimbru deasupra fiecărui piept de pui.
Pune pieptul de pui umplut într-o pungă Ziploc® Zip 'n Steam™ medie sau mare, cu cea mai groasă parte a puiului spre marginile exterioare ale pungii. Sigilați punga și puneți la cuptorul cu microunde.
Gătiți la putere maximă timp de 5 până la 5-1/2 minute sau până când un termometru pentru carne arată 170°. Dacă este necesar, continuați să fierbeți cu microunde la intervale de 30 de secunde până când testele la pui sunt terminate. Lăsați punga să stea 1 minut înainte de manipulare. Între timp, pentru sosul de muștar combinați toate ingredientele într-un castron mic.
Deschideți cu grijă punga. Folosiți o spatulă pentru a scoate puiul din pungă.
Se serveste cu sos de mustar.