Şuncă cu condimente
Spice-Rubbed Ham este o marinată fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33 g de proteine , 26 g de grăsimi și un total de 388 de calorii . Această rețetă servește 24 și costă 54 de cenți per porție. Mergeți la magazin și cumpărați șuncă semi-dezosată, zahăr brun, cuișoare și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 54% , ceea ce este bun. Rețete similare includ somon la grătar cu lămâie frecat cu condimente , butoaie de pui frecate cu chimen și boia și fripturi frecate cu boia și coriandru cu salsa de portocale și coriandru .
Instrucțiuni
Puneți șunca pe un grătar într-o tigaie mică. Înscrieți suprafața șuncii, făcând forme de romb adâncime de 1/2 inch.
Combinați muștarul, zahărul brun, ghimbirul și scorțișoara; frecați suprafața șuncii. Introduceți un cuișoare în fiecare diamant.
Se coace, neacoperit, la 325° timp de 1-1/2 ore. Acoperiți și coaceți cu 1-3/4 până la 2 ore mai mult sau până când un termometru pentru carne arată 140°. Acoperiți lejer cu folie dacă șunca se rumenește prea repede. Aruncați cuișoarele.
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii.