Întorsături de pâine cu fructe
Rețeta Fruct Bread Twists se poate face în aproximativ 50 de minute. Această rețetă servește 24. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate are 156 de calorii, 4 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. Pentru 32 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, fructe, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați răsucirile de pâine cu ierburi, răsucirile de pâine moale și răsucirile de pâine italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare bucată de aluat de pâine în jumătate pe lungime.
Rulați fiecare porție într-un format de 18 inchi. x 5 inchi. dreptunghi.
Combinați zahărul și scorțișoara; se presara peste aluat.
Rulați fiecare dreptunghi, stil jele-roll, începând cu o latură lungă.
Pentru fiecare pâine, răsuciți o frânghie albă și una de grâu împreună, ciupind capete pentru a sigila.
Așezați pe foi de copt unse. Acoperiți cu folie de plastic acoperită cu spray de gătit; se lasa la crescut la loc cald pana se dubleaza, aproximativ 30 de minute.
Îndepărtați folie de plastic.
Coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când se rumenesc.
Scoateți din tigăi pentru a se răci pe gratele de sârmă.
Combinați ingredientele pentru glazură; se stropesc peste pâini.