Înghețată PUD de Crăciun

Înghețată PUD de Crăciun
Crăciun pud inghetata ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 4. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 575 calorii. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 54 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Dacă aveți la îndemână înghețată vanillan, budincă de Crăciun, amaretto și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bunica Cook ' s Crăciun pud, Blitz - & - coace caramele lipicioase Crăciun pud, și Cheesecake cu ghimbir și pud de Crăciun cu sos de ghimbir.

Instrucțiuni

1
Bateți înghețata într-un robot de bucătărie până se omogenizează, pliați budinca de Crăciun și răzuiți-o într-un recipient rezistent la congelator. Congelați cel puțin 2 ore, apoi scoateți în boluri și acoperiți cu sosul de caramel sau amaretto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Lichior AmarettoLichior Amaretto
CarameleCaramele
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețata Vanillan. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista