Înghețată Espresso
Espresso inghetata este un gluten gratuit și FODMAP prietenos desert. Această rețetă servește 2. O porție conține 1165 calorii, 23g de proteine, și 69G de grăsime. Pentru $ 3.34 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Un amestec de boabe de cafea espresso măcinată, jumătate și jumătate, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso, Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, și Înghețată De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți jumătate și jumătate până când formează bule în jurul marginii tigaiei și aburul începe să crească. Între timp, în vasul unui mixer electric echipat cu accesoriul pentru palete, bateți gălbenușurile de ou, zahărul și sarea până se amestecă. Adăugați încet jumătatea fierbinte până când este combinată. Ștergeți tigaia și turnați amestecul înapoi în tigaia curată. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand constant cu o lingura de lemn, timp de 5 pana la 10 minute, pana cand se ingroasa si crema acopera spatele lingurii.
Turnați crema printr-o sită cu ochiuri fine într-un bol.
Adăugați boabele espresso măcinate, lichiorul de cafea și vanilia și dați-le la frigider până se răcește complet.
Turnați crema espresso într-un congelator pentru înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Se amestecă fasolea espresso tocată, se pune lingura într-un recipient și se lasă să înghețe câteva ore. Se înmoaie ușor înainte de servire.