Înghețată de vanilie franceză cu banane Sotate și triunghiuri Phyllo

Înghețată de vanilie franceză cu banane Sotate și triunghiuri Phyllo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețata Franceză Vanillan cu banane Sotate și triunghiuri Phyllo. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 605 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Dacă aveți banane, banane, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Banane caramelizate și cremă de vanilie în cupe Phyllo, Creveți și cremă de brânză Phyllo triunghiuri, și Înghețată De Vanilie Chai pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Întindeți o foaie de prăjituri cu hârtie pergament. Acoperiți cu un strat de phyllo și periați foaia cu untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Se amestecă zahărul și scorțișoara. Împrăștiați un strat de zahăr peste patiseria acoperită cu unt. Repetați cu încă 2 straturi de patiserie, apoi acoperiți cu o foaie finală de aluat, apoi tăiați patiseria în triunghiuri lungi, lucrând dintr-o parte în alta a foii de prăjituri, folosind un cuțit ascuțit sau o roată de pizza. Acoperiți patiseria cu o altă foaie de hârtie pergament și o altă foaie de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Puneți patiseria în cuptorul încins și coaceți 15 minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Scoateți patiseria din cuptor pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Începeți alte rețete din meniul dvs. în timp ce patiseria se coace.
7
Când sunteți gata să serviți desertul, încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați 2 linguri de unt. Când untul se topește, se adaugă bananele și se sotează 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)(carton Bloc)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
9
Se presară cu zahăr brun pentru a acoperi bananele. Când zahărul se topește în jurul fructelor, adăugați rom și ardeți-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
(carton Bloc)(carton Bloc)
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Miere De CitriceMiere De Citrice
10
Turnați romul din sticlă împușcată, nu din sticlă, pentru a preveni flăcările. Când flacăra se stinge și alcoolul s-a evaporat, lingurați bananele calde în pahare de cocktail. Se acoperă cu linguri mici de înghețată de vanilie franceză și se ornează cu triunghiuri phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
Miere De CitriceMiere De Citrice
(carton Bloc)(carton Bloc)
11
Serviți triunghiuri suplimentare pe o farfurie drăguță pentru gustări dulci.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista