Înghețată De Piersici La Grătar
Sundaes la grătar-piersic este un fără gluten și fără lactate desert. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 293 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți piersici, miere, înghețată vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Înghețată De Piersici La Grătar, Sundaes De Piersici La Grătar, și Sundaes De Piersici Imperiale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați piersicile în jumătate și îndepărtați gropile. Pudrați partea tăiată a fiecărei jumătăți cu o parte din zahăr și ghimbir. Aprindeți un grătar cu cărbune și lăsați cărbunii să ardă până când sunt bine acoperiți cu cenușă cenușie sau încălziți un grătar cu gaz la minim.
Așezați piersicile cu zahărul în jos pe centrul grătarului de gătit. Grătiți 6 până la 7 minute sau până se rumenesc.
Radeți coaja din var, apoi stoarceți sucul. Într-un castron mic, combinați sucul, coaja și mierea.
Serviți piersicile cu o lingură de înghețată de vanilie, stropită cu o parte din sos.