Înghețată De Piersici De Casă
Înghețata de piersici de casă este o fără gluten desert. Această rețetă servește 12 și costă 58 de cenți pe porție. O porție conține 112 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Un amestec de îndulcitor fără calorii, înlocuitor de ouă, piersici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Înghețată De Copane De Casă, Tort De Înghețată De Casă, și Înghețată De Piersici De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează. Se amestecă piersicile.
Se toarnă amestecul în recipientul congelator al unui congelator de 2 litri rotit manual sau electric. Congelați conform instrucțiunilor producătorului. Împachetați congelatorul cu gheață suplimentară și sare de rocă și lăsați să stea cu cel puțin 1 oră înainte de servire.
Bacsis: dacă nu aveți extract de migdale, folosiți 1/2 linguriță extract de vanilie.