Înghețată De Dovleac Gingersnap

Înghețată De Dovleac Gingersnap
Inghetata de dovleac Gingersnap este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 79 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 67 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți dovleac, ghimbir măcinat, înghețată QT premium vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Înghețată De Dovleac Fără Putină, Înghețată De Dovleac Gingersnap, și Înghețată De Dovleac Gingersnap.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate22
Revista