Înghețată Cu Vârtej De Mure
Blackberry Swirl Ice Cream este un fără gluten desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 277 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți lapte, sare, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Înghețată Cu Vârtej De Mure, Înghețată De Iaurt Cu Vârtej De Mure, și Inghetata Cu Vartej De Mure Cu Ghimbir Cu Lamaie.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente; bateți cu un mixer până se omogenizează. Bateți în crme frache și 1 cană de lapte. Se amestecă 3 căni de lapte și sirop de porumb.
Se toarnă în cutia congelatorului unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Combinați murele și sucul de lămâie într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Se strecoară amestecul de fructe de pădure printr-o sită fină peste un castron; aruncați solidele. Răsturnați înghețata într-un recipient sigur pentru congelator.
Stropiți amestecul de fructe de pădure deasupra înghețatei; se învârte ușor. Acoperiți și înghețați 1 oră.