Înghețată cu sos de Caramel de ciocolată
Inghetata cu sos de Caramel de ciocolata ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 1. O porție conține 414 calorii, 3G de proteine, și 28G de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie de calitate fină, smântână grea, vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Moartea Prin Înghețată De Ciocolată, Fără Înghețată De Ciocolată Keto, și Fără Înghețată De Ciocolată Keto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti zaharul intr-o cratita grea uscata foarte mica sau tigaie la foc moderat, netulburat, pana cand zaharul incepe sa se topeasca, aproximativ 2 minute. Continuați să gătiți, amestecând ocazional cu o furculiță, până când zahărul este topit într-un caramel auriu adânc, 2 până la 3 minute.
Scoateți caramelul de pe foc și turnați cu grijă smântână (amestecul se va aburi și va bule puternic). Odată ce bulele încep să scadă, adăugați ciocolată și amestecați până când sosul este neted. Se amestecă vanilia și se toarnă sosul peste înghețată.