Înghețată Cu Fructe Tropicale

Înghețată Cu Fructe Tropicale
O porție conține 627 calorii, 9g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ananas—decojit, zahăr, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Înghețată Tropicală Cu Rom-Caramel, Sundaes De Fructe De Vară, și Kabobs de fructe cu Coulis de fructe tropicale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați smântâna și laptele cu ghimbirul și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 30 de minute.
3
Strecurați crema într-un bol, apăsând pe ghimbir. Ștergeți cratița. Întoarceți crema în cratiță și aduceți-o la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul și gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Lăsați crema să se răcească până la călduță, apoi amestecați mascarpone. Puneți mousse-ul în 12 pahare sau boluri și dați-l la frigider până se fixează, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Între timp, preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Întindeți fulgii de nucă de cocos într-o farfurie de plăcintă și prăjiți până devin aurii, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
8
Lasă să se răcească.
9
Într-un castron, aruncați ananasul și mango-urile cu zahărul brun, coaja de tei și sucul. Puneți ananasul și mango peste mousse-ul de ghimbir și acoperiți cu zmeura. Scoateți înghețata în boluri, garnisiți cu nuca de cocos prăjită și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista