O porție conține 627 calorii, 9g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ananas—decojit, zahăr, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Înghețată Tropicală Cu Rom-Caramel, Sundaes De Fructe De Vară, și Kabobs de fructe cu Coulis de fructe tropicale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați smântâna și laptele cu ghimbirul și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 30 de minute.
3
Strecurați crema într-un bol, apăsând pe ghimbir. Ștergeți cratița. Întoarceți crema în cratiță și aduceți-o la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul și gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Lăsați crema să se răcească până la călduță, apoi amestecați mascarpone. Puneți mousse-ul în 12 pahare sau boluri și dați-l la frigider până se fixează, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Între timp, preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Întindeți fulgii de nucă de cocos într-o farfurie de plăcintă și prăjiți până devin aurii, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De Cocos
Ardei Arbol
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
8
Lasă să se răcească.
9
Într-un castron, aruncați ananasul și mango-urile cu zahărul brun, coaja de tei și sucul. Puneți ananasul și mango peste mousse-ul de ghimbir și acoperiți cu zmeura. Scoateți înghețata în boluri, garnisiți cu nuca de cocos prăjită și serviți.