În afara-în burgeri cu Ketchup Adobo

În afara-în burgeri cu Ketchup Adobo
În afara-în burgeri cu Ketchup Adobo necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 692 calorii. Pentru 3,51 USD pe porție, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. Este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, chifle, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce este bun. Încearcă Burgeri de curcan Cilantro cu Ketchup Chipotle, Pancetta-burgeri de vită cu Ketchup de hrean, și Burgeri de fasole neagră cu ketchup chipotle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Se amestecă toate ingredientele împreună și se lasă deoparte.
1
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Într-un castron, combinați cheddarul și ceapa. Puneți deoparte până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă împreună carnea de vită măcinată, piperul, sarea, usturoiul, oregano, chimenul și oul până se combină bine, dar nu se suprasolicită. Formați în 4 bile de dimensiuni egale. Aplatizați fiecare bilă la 1/4 inch grosime și puneți câte o lingură de ceapă și Cheddar în mijloc. Îndoiți carnea de burger peste ceapă și Cheddar, închizând-o în siguranță în mijlocul cărnii și formați-o înapoi într-o bilă. Aplatizați în chiftele de burger groase de 3/4 inci. Grătiți timp de 5 până la 6 minute rotind o singură dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
UsturoiUsturoi
PiperPiper
ChimenChimen
CeapăCeapă
CarneCarne
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Prăjiți chiflele pe grătar la foc indirect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine SandwichPâine Sandwich
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Adăugați burgerii la chifle și serviți cu ketchup-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
RolaRola

Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel

Burger funcționează foarte bine cu Merlot, Malbec și Zinfandel. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu toppinguri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un Zinfandel piperat. Ai putea încerca Taittinger Brut La Francaise (Magnum). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 160 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise (Magnum)
Taittinger Brut La Francaise (Magnum)
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect coapte.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista