Împachetări Cu Salată De Pui Curry

Împachetări Cu Salată De Pui Curry
Curry salata de pui împachetări ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 567 calorii, 22g de proteine, și 32g de grăsime. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați morcovul, pudra de curry, frunzele de salată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 59%. Încercați Împachetări Cu Salată De Pui Curry, Cremă De Salată De Pui Curry, și Salată De Salată De Pui Curry De 5 Minute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru pansament, într-un castron mic, combinați primele șapte ingrediente. Puneți deoparte 1-1 / 2 căni pentru servire. Într-un castron mare, combinați puiul, strugurii, morcovul, nucile pecan și ceapa. Se amestecă pansamentul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
StruguriStruguri
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Așezați o frunză de salată pe fiecare tortilla; se acoperă cu 2/3 cană de salată de pui și frunze de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Rostogolește-te.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4
Se servește cu pansament rezervat.

Vin recomandat: Riesling, Gruener Veltliner, Trandafir Spumant

Riesling, Gruener Veltliner și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Spatlese. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Spatlese
Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Spatlese
Herrenberg Spatlese este întotdeauna cel mai strălucitor vin de la Grunhaus, deoarece solurile de ardezie roșie din podgorii fac un riesling acid mai luxuriant, ușor mai scăzut, decât fratele său mai mare Abstberg. Spatlese dulce cu arome explozive și arome de mere roșii delicioase, piersici galbene, căpșuni/rubarbă și minerale sărate. Corpolent pentru un riesling, serviți cu o șuncă coaptă din Virginia, un curry picant de miel sau doar un șnițel tradițional Jaeger.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista