Împachetări Cu Salată De Curcan Thailandeză
Thai Turcia Salata verde împachetări ar putea fi doar Asiatice rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 111 calorii, 14g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de arahide, curcan măcinat, unt de arahide cremos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 499 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Împachetări Cu Salată De Curcan Thailandeză, Împachetări Cu Salată De Quinoa Din Turcia Thailandeză, și Împachetări Cu Salată De Curcan Cu Busuioc Thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie antiaderentă de 10 inci, gătiți curcanul la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până când este gătit bine; scurgeți și reveniți la tigaie. Se amestecă ceapa verde, coriandru, mentă, suc de lămâie, sos de pește, unt de arahide, pastă de chile, zahăr și fulgi de ardei roșu. Gatiti cu 3 pana la 4 minute mai mult sau pana cand este fierbinte.
Pentru a servi, lingurați 2 linguri de amestec de curcan, 2 linguri de morcovi și 1 linguriță de arahide pe fiecare frunză de salată; înfășurați umplutura.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gabrielskloof Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Gabrielskloof Chenin Blanc]()
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.