Zucchini și șofran Vichyssoise cu scoici este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 170 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc turcesc sau de lămâie, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Zucchini Vichyssoise, Scoici în bulion de șofran-tarhon, și Scoici prăjite în tigaie cu sos de roșii șofran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Dovlecel julienne subțire pe lungime cu feliator, care lucrează în jurul miezului, în panglici groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
2
Tăiați miezurile de dovlecei în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3
Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de 1/2 inch. Gatiti ceapa in unt intr-o oala grea de 5 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați cartofi, usturoi și șofran și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
șofran
Usturoi
5
Adăugați bulion, frunze de dafin și cimbru și fierbeți, neacoperite, până când cartofii sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Cartofi
Bulion
Cimbru
6
Adăugați miezuri de dovlecei tocate și fierbeți, neacoperite, până când dovlecelul este foarte fraged, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
7
Ciorba pur și simplu în loturi într-un blender până când este foarte netedă (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți) și turnați printr-o sită fină într-un castron. Se amestecă smântâna, sucul de lămâie, sarea și piperul, apoi se răcește la temperatura camerei, neacoperite. Se răcește supa, acoperită, până la rece, cel puțin 4 ore și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Piper
Cremă
Sare
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Sita
Bol
8
În timp ce supa se răcește, gătiți dovleceii julienned în apă clocotită cu sare până când sunt fragede, aproximativ 30 de secunde, apoi scurgeți și transferați într-un castron cu gheață și apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Apă
Supă
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Se scurge și se usucă cu prosoape de hârtie. Se condimentează cu sare și piper și se răcește, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
10
Înainte de a servi supa, tăiați fiecare scoică orizontal în 3 runde și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Supă
11
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți scoicile până se rumenesc, 20 până la 30 de secunde pe fiecare parte și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Serviți supa cu dovlecei îngrămădiți în centru, acoperiți cu runde de scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Supă
1
* Dovlecelul Julienned poate fi gătit cu 2 zile înainte și răcit, acoperit.