Nevoie de o garnitură fără gluten? Gratinul de orez cu dovlecei ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 392 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Zucchini Rice Gratin, Zucchini Și Orez Gratinat, și Dovlecei Și Orez Brun Gratinat.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 F cu rafturi în treimi superioare și inferioare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
3
În timp ce orezul gătește, aruncați dovleceii cu 1 lingură de ulei și 1/2 linguriță de sare într-o tigaie superficială. Aruncați roșiile cu 1/2 lingură de ulei și 1/4 linguriță de sare într-o altă tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Orez
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Prăjiți dovleceii în treimea superioară a cuptorului și roșiile în treimea inferioară, întorcând legumele o dată la jumătatea prăjirii, până când sunt fragede și aurii, aproximativ 10 minute pentru roșii; 20 de minute pentru dovlecei. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Tomate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Între timp, gătiți ceapa și usturoiul cu 1/2 linguriță de sare în 2 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea, acoperită, la foc mic, amestecând ocazional, până când este foarte fragedă, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se amestecă împreună amestecul de ceapă, orez fiert, ouă, cimbru, 1/4 cană brânză, 1 lingură ulei, 1/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Fiert
Brânză
Piper
Ceapă
Cimbru
Ouă
Sare
Ulei De Gătit
7
Întindeți jumătate din amestecul de orez într-un vas de copt superficial de 2 litri, apoi acoperiți cu jumătate de dovlecel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
8
Întindeți amestecul de orez rămas peste dovlecei, apoi acoperiți cu dovleceii rămași. Se acoperă cu roșii și se stropesc cu restul de 2 linguri de ulei, apoi se presară cu 1/4 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Orez
Ulei De Gătit
9
Coaceți în treimea superioară a cuptorului până se fixează și se rumenesc, aproximativ 20 de minute.