Zucchini Parmezan
Parmezanul de dovlecei necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 135 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 6. Un amestec de frunze de busuioc, roșii cherry, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Parmezan Dovlecel, Zucchini Parmezan, și Zucchini Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Înveliți ușor dovleceii și usturoiul cu spray de gătit; așezați pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 5 minute sau până când usturoiul și dovlecelul se rumenesc ușor.
Scoateți usturoiul din foaia de copt; carne tocată. Pune dovlecelul deoparte.
Combinați usturoiul, pesmetul și parmezanul; pus deoparte.
Combinați laptele și următoarele 5 ingrediente (lapte prin ou) într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Combinați roșiile, busuiocul și uleiul într-un castron; pus deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 40
Răspândiți 1/2 cană de lapte misture în partea de jos a unui vas de copt de 11x7 inci acoperit cu spray de gătit. Arrance zucchini felii peste amestec de lapte pentru a acoperi partea de jos a vasului, și de sus cu 1/3 cană breadcrumb amestec și 1/2 cană amestec de lapte. Repetați straturile, terminând cu dovleceii. Se acoperă cu amestecul de roșii și se presară cu amestecul de pesmet rămas.
Coaceți la 400 timp de 45 de minute sau până când se rumenesc și se rumenesc.