Zmeură și banane ghimbir crunch
Raspberry & banana ginger crunch este o garnitură care servește 4. O porție conține 796 calorii, 7g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți banane, zmeură, biscuiți cu gingernut și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rubarbă-Zmeură Crunch, Zmeură Crunch Brownies, și Tort crunch cu zmeură și amaretti.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Tăiați gros bananele într-un vas larg și puțin adânc (un vas circular de 20 cm funcționează bine). Împrăștiați zmeura deasupra.
Puneți biscuiții într-un castron robust sau o cratiță veche și bateți cu capătul unui sucitor până când se reduce la firimituri. Se amestecă zahărul, apoi untul, asigurându-se că toate firimiturile sunt bine acoperite. Împrăștiați uniform peste fructe.
Coaceți timp de 20-25 de minute, până când începeți să colorați. Lăsați să stea cel puțin 10 minute pentru ca toppingul să fie crocant: puteți chiar să-l gătiți chiar înainte de a mânca felul principal și lăsați-l să aștepte într-un loc cald până când ați terminat.
Se servește cu smântână sau cremă.