Zmeură Jell-O Parfaits

Zmeură Jell-O Parfaits
Această rețetă servește 4 și costă 1,19 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 79 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați afine, zmeură, jeleu de zmeură și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Cremă De Zmeură Jell-O Parfaits, Jell-O ciocolată-Unt de arahide Parfaits, și Salată De Jeleu De Zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați jeleul într-un castron de dimensiuni medii și amestecați 1cupă de apă clocotită. Se amestecă până se dizolvă complet, aproximativ2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă 1 cană de apă rece ca gheața.Amestecați ușor zmeura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
ApăApă
GheațăGheață
3
Cu o oală de supă, împărțiți amestecul între 4 pahare de vin sau boluri mici de desert. La frigider pentru4 ore pentru a seta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
4
Întindeți 2 linguri de topping biciuit peste fiecare întărit
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Jell-O cu o spatulă mică.Se acoperă cu 1/4 cană de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Altele
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista