Zmeură Ginger Bellini

Zmeură Ginger Bellini
Raspberry Ginger Bellini necesită în jur 5 minute de la început până la sfârșit. Această băutură are 147 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 29 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Acesta este adus la tine de SippitySup. Mergeți la magazin și ridicați domaine de canton, zmeura lui driscoll, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Zmeură Ginger Bellini, Zmeură Mango Bellini, și Afine Ghimbir Bellini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un agitator de cocktail pe jumătate umplut cu gheață, combinați Domaine de Canton, suc de lămâie, sirop simplu și 4 zmeură. Se agită puternic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
2
Adăugați Chandon Rose sau Sparkling Rose într-un pahar de șampanie Coupe. Se strecoară conținutul agitat în sticlă cu Rossimbrox.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanieșampanie
Vin RozVin Roz
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate91
Revista