Rețeta de zmeură de zmeură ar putea satisface pofta dvs. scoțiană în aproximativ 3 ore și 25 de minute. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 346 calorii. Această rețetă servește 10. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți la îndemână migdale, zahăr, frișcă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Zmeură De Zmeură, Zmeură De Zmeură, și Zmeură De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă 1/2 cană de zahăr, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță de 3 litri. Se amestecă treptat laptele și sherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Zahăr
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut. Se amestecă treptat cel puțin jumătate din amestecul fierbinte în gălbenușuri de ou, apoi se amestecă înapoi în amestecul fierbinte în cratiță. Se fierbe și se amestecă 1 minut; se ia de pe foc. Se amestecă untul și vanilia. Acoperiți și refrigerați cel puțin 3 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Vanilie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Împărțiți ladyfingers orizontal în jumătate; întindeți fiecare jumătate cu conserve de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Zmeură
8 Lingurite Lichior RumChata
Boabe Suplimentare De Floarea-soarelui
4
Puneți un sfert din degete, tăiați părțile în sus, 1 1/2 căni de zmeură și jumătate din budincă în bol de servire de 2 litri. Repetați straturile o dată folosind 1 1/2 căni de zmeură rămase. Aranjați ladyfingers rămase în jurul marginea bolului în poziție verticală cu laturile tăiate spre centru. (Poate fi necesar să ușurați ușor degetele în budincă de aproximativ 1 inch, astfel încât acestea să rămână în poziție verticală.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata
Zmeură
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Bateți frisca și 2 linguri de zahăr într-un castron mediu răcit cu mixer electric la viteză mare până la rigidizare; răspândit peste desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Boabe Suplimentare De Floarea-soarelui
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
6
Se presară cu migdale. Acoperiți și refrigerați până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
7
Garnisiți cu zmeură suplimentară și frunze de mentă. Acoperiți și refrigerați orice desert rămas.