Zmeură De Zmeură

Zmeură De Zmeură
Rețeta de zmeură de zmeură ar putea satisface pofta dvs. scoțiană în aproximativ 3 ore și 25 de minute. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 346 calorii. Această rețetă servește 10. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți la îndemână migdale, zahăr, frișcă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Zmeură De Zmeură, Zmeură De Zmeură, și Zmeură De Zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 1/2 cană de zahăr, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță de 3 litri. Se amestecă treptat laptele și sherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut. Se amestecă treptat cel puțin jumătate din amestecul fierbinte în gălbenușuri de ou, apoi se amestecă înapoi în amestecul fierbinte în cratiță. Se fierbe și se amestecă 1 minut; se ia de pe foc. Se amestecă untul și vanilia. Acoperiți și refrigerați cel puțin 3 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Împărțiți ladyfingers orizontal în jumătate; întindeți fiecare jumătate cu conserve de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De ZmeurăConserve De Zmeură
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
4
Puneți un sfert din degete, tăiați părțile în sus, 1 1/2 căni de zmeură și jumătate din budincă în bol de servire de 2 litri. Repetați straturile o dată folosind 1 1/2 căni de zmeură rămase. Aranjați ladyfingers rămase în jurul marginea bolului în poziție verticală cu laturile tăiate spre centru. (Poate fi necesar să ușurați ușor degetele în budincă de aproximativ 1 inch, astfel încât acestea să rămână în poziție verticală.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
ZmeurăZmeură
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Bateți frisca și 2 linguri de zahăr într-un castron mediu răcit cu mixer electric la viteză mare până la rigidizare; răspândit peste desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Se presară cu migdale. Acoperiți și refrigerați până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
7
Garnisiți cu zmeură suplimentară și frunze de mentă. Acoperiți și refrigerați orice desert rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
ZmeurăZmeură
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista