Zmeură, ciocolată albă și profiterole de fistic

Zmeură, ciocolată albă și profiterole de fistic
Profiterolele cu zmeură, ciocolată albă și fistic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 500 de calorii, 10g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 386 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de zmeură, fistic, cremă dublă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 40%. Încercați Biscotti cu fistic, zmeură și ciocolată albă, Ciocolată Zmeură Fistic Clafoutis, și Profiterole Cu Gelato De Vanilie Și Coulis De Zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Pentru a face patiseria choux, cerneți făina pe o foaie mare de pergament de copt. Acest lucru va opri formarea de bulgări de făină în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3
Puneți untul, laptele, apa, zahărul și sarea într-o tigaie și încălziți ușor până când untul s-a topit complet. Numai după ce untul s-a topit, creșteți căldura și aduceți lichidul la fierbere. Când clocotiți, îndepărtați rapid de pe foc și introduceți făina dintr-o dată. Bateți imediat cu o lingură de lemn până când amestecul formează un aluat care lasă partea laterală a tigaiei curată. Reveniți la foc mic, amestecând, timp de 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se ia de pe foc. Se răcește timp de 3 minute. Adăugați treptat oul bătut în aluat, bătând bine între fiecare adăugare, până când aluatul este neted și lucios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Tapetați o foaie mare de copt plată cu pergament de copt. Pipeți sau lingurați aproximativ 24 de bile de aluat peste foaia de copt, permițând spațiu între fiecare pentru creștere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Coaceți timp de 20-25 de minute până când profiterolele sunt umflate și aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Scoateți profiterolele din cuptor și introduceți rapid o gaură în fundul fiecăruia pentru a lăsa aburul, apoi reveniți la cuptor timp de 5 minute. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Dacă folosiți zmeură congelată pentru umplutură, dezghețați la cuptorul cu microunde la scăzut timp de 4-5 minute. Răsturnați zmeura, zahărul glazurat și sucul de lămâie într-un robot de bucătărie sau mini blender și blitz până se omogenizează. Apăsați printr-o sită într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Bateți smântâna până se rigidizează, apoi pliați în 4 linguri de sos de zmeură. Puneți umplutura într-o pungă de conducte prevăzută cu o duză puțin mai mică decât găurile pe care le-ați făcut în profiterole. Sau folosiți o pungă de plastic pentru alimente și tăiați vârful unui colț. Introduceți fiecare gaură pe rând și introduceți umplutura până se umple. Profiterolele ar trebui să fie complet reci înainte de a face acest lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
10
Rupeți ciocolata într-un castron mic, apoi fie topiți la cuptorul cu microunde la foc mic timp de 1-2 minute, amestecând la jumătate, fie peste o tigaie cu apă clocotită. Se lasă să se răcească scurt până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Puneți cu grijă ciocolata topită peste fiecare profiterol umplut și presărați cu fistic. Lăsați să setați. Pentru a servi, stropiți sosul de zmeură rămas peste 6 farfurii de servire și acoperiți fiecare cu 4 profiterole sau pur și simplu serviți sosul într-un castron alături pentru a stropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista