Ziua jocului Trisha Dip

Ziua jocului Trisha Dip
Ziua de joc a lui Trisha este o fără gluten și דל פחמימות, rețetă cu 5 porții. O porție conține 492 calorii, 22g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 15 fani. Dacă aveți sos fierbinte, pui, sos de salată de brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Trisha pridvor pumn, Orezul ușor prăjit al lui Trisha, și Supa de Tortilla de pui Trisha pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă împreună puiul, țelina, crema de brânză, sosul fierbinte și pansamentul cu brânză albastră într-un vas de copt de 2 litri până se amestecă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză AlbastrăSos De Brânză Albastră
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este fierbinte și bubuit, aproximativ 30 de minute. Se amestecă brânza Cheddar mărunțită pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții5
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista