Zesty Pește-Spadă Kabobs

Zesty Pește-Spadă Kabobs
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să încercați Kabobii de pește-spadă. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 4.59 pe portie. O porție conține 327 calorii, 35g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați miere, ghimbir, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Teriyaki Pește-Spadă Kabobs, Pește-Spadă Creveți Kabobs, și Kabobs de pește-spadă cu glazură balsamică.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 12 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați pește. Se sigilează și se marinează la frigider 30 de minute, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Scoateți peștele din pungă; aruncați marinada. Filetați pește, ceapă verde și ardei gras alternativ pe fiecare dintre frigarui de 4 (10 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ardei GrasArdei Gras
MarinadaMarinada
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
4
Așezați pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătar 8 minute sau până la gradul dorit de coacere, rotind o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista