Zară-Brânză Scones

Zară-Brânză Scones
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați biscuiții cu brânză. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană, unt, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Zmeură Cremă De Brânză Zară Biscuiți, Grâu Integral Zară Afine Crema De Branza Scones, și Biscuiți Din Lapte Bătut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F. Înveliți ușor o foaie de copt cu spray de gătit vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 InchPanceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un robot de bucătărie, combinați făina, praful de copt și untul și pulsul până când amestecul seamănă cu pesmetul grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet GrosierPesmet Grosier
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Transferați într-un castron mare și adăugați cele 2 brânzeturi, cimbru, fulgi de ardei iute și lapte bătut. Se amestecă până când amestecul se lipeste împreună. (Va fi ușor sfărâmicios.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru și frământați ușor până se reunește, aproximativ 30 de secunde. Formați aluatul pentru a forma o rundă uniformă, plată, de aproximativ 1 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Tăiați aluatul în 12 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Așezați-le la aproximativ 2 centimetri distanță pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Coaceți până când biscuiții sunt maro auriu deschis, 18 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Îndepărtați cu o spatulă metalică. Acestea sunt cel mai bine servite proaspete, dar pot fi făcute cu până la 2 zile înainte. Înfășurați în folie și reîncălziți într-un cuptor de 250 F timp de 10 minute. A se păstra într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista